Skip to content

Sang for Sindet i Ikast-Brande

Sang er godt for mange ting, og særligt er det godt for sindet. Sang for sindet er et kor for dig, der har brug for et lyspunkt i hverdagen og dem, der står dig nær. Et sted at mødes om, og i, sangens forløsende kraft. Vi tilbyder trygge rammer med et ugentligt kor, hvor vi  en stund holder fri fra hverdagens udfordringer og sindets tumult og i stedet fokuserer vi på alt det, vi kan lære, når vi synger sammen. For når vi synger sammen, hører vi sammen.

Du behøver ingen særlig visitation for at være med, så længe du har mod på at mødes i sangen som udtryksform.

Hvornår:

Sang for Sindet mødes en gang om ugen, mandage fra kl. 16:00 til 17:00, så fremt de gældende covid-19 restriktioner tillader det.
Vi vender tilbage fra juleferie i det nye år– med første mødegang 31. januar 2022.

Tilmelding: 

Er du interesseret i at deltage i Sang for Sindet, eller ønsker du at høre mere, må du meget gerne skrive til vores projektleder Nina la Cour på: Nina@denjyskesangskole.dk eller +45 209 207 62

Hvor:

Sang for Sindet holder til i stueetagen på Artium Skolen, Hyvildvej 16 i Brande. Skolen er ny, så adressen kan være svær at finde med GPS. Søg efter Kvickly i Brande, så ligger Hyvildvej efter denne.

Den Jyske Sangskole findes i Kulturgården, i den røde murstensbygning der ligger i forlængelse af Herning Musikskole. Her øver bl.a. sangskolens kor og det er ligeledes her sangskolens ansatte holder til – men hvad mange ikke ved er, at vi også har flere hyggelige opholdsfaciliteter.

Sang for Sindet finder sted i korsalen i stueetagen. I denne sal kan vi holde god afstand og efterleve alle retningslinjer, så vi alle kan mødes til en tryg og helt sikker sangoplevelse. Der er sprit til rådighed ved hovedindgangen og inde i korsalen. På etagen over korlokalet er der et veludstyret opholdsrum, hvor man kan tage sig en kop kaffe eller te, og sidde i en af de forskellige sofagrupper eller ved et af bordene. Har man brug for ro, er der et tilbagetrukket opholdsområde på 2. sal, og det er også muligt at opholde sig udenfor i kulturgården, hvis man har brug for frisk luft.

Der vil altid være en ansat tilstede i bygningen hvis i har nogle spørgsmål, og i er mere end velkomne til at komme tidligere og slappe af, arbejde, snakke eller hvad i måtte have lyst til i opholdsrummene.

Bente Bliksted – Korleder i Herning

Jeg hedder Bente Bliksted og jeg arbejder på Den Jyske Sangskole hvor jeg bla. er dirigent for Midt Vest børne- og Juniorkor

Jeg har, i mange år, ledet kor med børn og voksne i alle aldre og på alle niveauer, og jeg glæder mig meget til at arbejde med sang for sindet.

Sang og musik kan noget helt specielt, når vi synger giver det glæde, ro, velvære og fællesskabsfølelse. Samtidigt er sangen et fantastisk redskab til at vække og udtrykke følelser.

Bente