Skip to content

Sang for Sindets Kor i Herning og Ikast-Brande

 

Sang for Sindet i Herning

Hvornår:

Sang for Sindet mødes en gang om ugen, tirsdage fra kl. 14:00 til 15:00. Du kan se datoerne for 2024 her.

Tilmelding: 

Er du interesseret i at deltage i Sang for Sindet, eller ønsker du at høre mere, må du meget gerne skrive til kontor@denjyskesangskole.dk ringe på tlf  +45 2270 4663

Hvor:

Sang for Sindet holder normalt til på Den Jyske Sangskole

  • Nørregade 7 D, 7400 Herning

Den Jyske Sangskole findes i Kulturgården, i den røde murstensbygning der ligger i forlængelse af Herning Musikskole. Her øver bl.a. sangskolens kor og det er ligeledes her sangskolens ansatte holder til – men hvad mange ikke ved er, at vi også har flere hyggelige opholdsfaciliteter.

Sang for Sindet finder sted i korsalen i stueetagen. På etagen over korlokalet er der et veludstyret opholdsrum, hvor man kan tage sig en kop kaffe eller te, og sidde i en af de forskellige sofagrupper eller ved et af bordene. Har man brug for ro, er der et tilbagetrukket opholdsområde på 2. sal, og det er også muligt at opholde sig udenfor i kulturgården, hvis man har brug for frisk luft.

Der vil altid være en ansat tilstede i bygningen hvis i har nogle spørgsmål, og i er mere end velkomne til at komme tidligere og slappe af, arbejde, snakke eller hvad i måtte have lyst til i opholdsrummene.

Gry Steensig Lauridsen

Gry har en fortid som efterskolelærer på Finderup Efterskole og er nu ansat som kirke- og kulturmedarbejder i Fredens Kirke i Herning.
Gry har erfaring med at arbejde med kor og er med sit venlige væsen den helt rigtige til at synge med deltagerne i Sang for sindet.

Sang og musik kan noget helt specielt, når vi synger giver det glæde, ro, velvære og fællesskabsfølelse. Samtidigt er sangen et fantastisk redskab til at vække og udtrykke følelser.

Gry Steensig Lauridsen SH