Sang for Sindet i Herning

Hvornår:

Sang for Sindet mødes normalt hver tirsdag fra 15.30-16.30. Grundet Covid-19 restriktioner mødes vi pt. ikke. I stedet udsender vi hver uge to sange og en lille hilsen, så man kan synge med derhjemme, og derved holde koret ved lige. 

Vi vender tilbage i starten af 2021, med en plan for hvordan vi kan mødes og synge sammen i kor. 

Tilmelding: 

Er du interesseret i at deltage i Sang for Sindet, eller ønsker du at høre mere, må du meget gerne skrive til vores projektmedarbejder Elisabeth Risvig på: elisabeth@denjyskesangskole.dk eller på telefon +45 2070 6162.

Hvor:

Sang for Sindet holder normalt til på Den Jyske Sangskole

  • Nørregade 7 D, 7400 Herning

Den Jyske Sangskole findes i Kulturgården, i den røde murstensbygning der ligger i forlængelse af Herning Musikskole. Her øver bl.a. sangskolens kor og det er ligeledes her sangskolens ansatte holder til – men hvad mange ikke ved er, at vi også har flere hyggelige opholdsfaciliteter.

Sang for Sindet finder sted i korsalen i stueetagen. I denne sal kan vi holde god afstand og efterleve alle retningslinjer, så vi alle kan mødes til en tryg og helt sikker sangoplevelse. Der er sprit til rådighed ved hovedindgangen og inde i korsalen. På etagen over korlokalet er der et veludstyret opholdsrum, hvor man kan tage sig en kop kaffe eller te, og sidde i en af de forskellige sofagrupper eller ved et af bordene. Har man brug for ro, er der et tilbagetrukket opholdsområde på 2. sal, og det er også muligt at opholde sig udenfor i kulturgården, hvis man har brug for frisk luft.

Der vil altid være en ansat tilstede i bygningen hvis i har nogle spørgsmål, og i er mere end velkomne til at komme tidligere og slappe af, arbejde, snakke eller hvad i måtte have lyst til i opholdsrummene.

Bente Bliksted – Korleder i Herning

Jeg hedder Bente Bliksted og jeg arbejder på Den Jyske Sangskole hvor jeg bla. er dirigent for Midt Vest børne- og Juniorkor

Jeg har, i mange år, ledet kor med børn og voksne i alle aldre og på alle niveauer, og jeg glæder mig meget til at arbejde med sang for sindet.

Sang og musik kan noget helt specielt, når vi synger giver det glæde, ro, velvære og fællesskabsfølelse. Samtidigt er sangen et fantastisk redskab til at vække og udtrykke følelser.

Bente